MILANGKALA LISES KA-35

 

 

BANDUNG, (PR).- Lingkung Seni Sunda (Lises) Unpad parantos ngadeg sareng makalangan ti kapungkur. Kujalaran kitu, kanggo ngaronjatkeun potensi Lises Unpad, Saptu 25 Februari 2017 digelar Milangkala Lises ke-35 di Kampus Unpad di Jalan Raya Dipatiukur, Kota Bandung.

“Pikeun tarẻkah kanggo ngaronjatkeun kaguyuban alumni Lisẻs, dina lolongkrang kagiatan milangkala dieusi kupamilihan Pupuhu “Ikatan Alumni Lises Unpad,” sanggem pupuhu panata calagara Milangkala Lisẻs ka-35, Annisa Putri Setianingsih di Kampus Unpad Bandung.

Anjeuna nyarios, yẻn pamilihan pupuhu alumni Lisẻs ẻta mangrupikeun pamilihan anu munggaran digelar disarengan ku harepan  jungjang pangrawat Lisẻs tiasa ngaronjatkeun kaparigelan Lisẻs.

Dumasar kana warta anu diwawarkeun ku wartawan Kabar Priangan Azis Abdullah, udagan dina ieu acara numutkeun Annisa nyaẻta kanggo ngaronjatkeun silaturahmi diantawis alumni Lisẻs Unpad supados henteu “Pareumeun Obor”. Sakintenna langkung ti 200 jalmi wawakil ti tiap angkatan Lisẻs anu bakal sumping ogẻ janten hak pilih,” sanggemna.

Kagiatan ieu dilumangsungkeun dugi ka wengi disarengan ku pintonan seni.

 

sumber:

http://www.pikiran-rakyat.com/bandung-raya/2017/02/25/milangkala-lingkung-seni-sunda-ke-35-dihadiri-ratusan-peserta-394546